Samsung D9500: la pantalla 3D més gran del món



Samsung llançarà el proper mes a Corea del Sud la seva televisió límit de línia, la D9500 una smart TV amb unes increïbles 75 polzades que compta amb retroiluminació LED i tecnologia 3D. Aquesta és la major pantalla amb tecnologia de tres dimensions del món fins al moment.

La interfície Smart Hub permet que puguem accedir al contingut d'internet a la pantalla de la nostra televisió i la tecnologia 3D Hyperreal Engime promet imatges de gran qualitat en tres dimensions. A més de tenir un convertidor de programes en dues dimensions per a les tres dimensions.

La televisió Samsung D9500 també compta amb resolució Full HD 1080p tant en 2D com en 3D. Aquesta televisió compta també amb el denominat "SECRET DESIGN", un nou caprici visual de sèrie de Samsung per al 2011. Un altre detall interessant és que la tecnologia "Black Diamond" de pantalla promet mostrar el contingut en 3D amb la mateixa qualitat des de qualsevol angle que la persona aquest visualitzant el dispositiu.

El podem adquirir a Corea del Sud per uns 17.500 dòlars. Encara no es coneix quan serà llançada aquesta televisió en altres mercats internacionals.