Sony anuncia el programa Welcome Back per a Europa



PlayStation Network porta ja 24 hores que està disponible a Europa, després dels greus problemes que ha patit des del dia 20 de abirl, i Sony ha anunciat els detalls del programa "Welcome Back", la iniciativa amb la qual pretén recompensar els usuaris de PlayStation Network per les setmanes d'inactivitat en el servei.

Com ja us havíem explicat, aquest programa regalarà descàrregues digitals per als usuaris de PlayStation 3 i PSP, dos jocs per a cada plataforma d'entre una selecció que s'ha revelat fa uns minuts.

Els usuaris podran triar dos d'aquests cinc jocs de PlayStation 3: LittleBigPlanet, Infamous, Wipeout HD / Fury, Ratchet & Clank a la recerca del Tresor i Dead Nation. Els de PSP podran escollir dos d'aquests quatre: LittleBigPlanet PSP, ModNation Racers PSP, Pursuit Force i Killzone Liberation.

A més, Sony regalarà 30 dies de subscripció gratuïta a PlayStation Plus a tots els usuaris de PlayStation Network, i altres 30 dies més als que ja eren subscriptors. És a dir, els usuaris de PS Plus rebran dos mesos de subscripció gratuïta al servei premium de PlayStation Network.

Els subscriptors de Music Unlimited, el servei de música per a PlayStation Network, tindran 30 dies de regal, mentre que a PlayStation Home s'està treballant en recompenses que encara no han estat revelades.

Per rebre les recompenses del Welcome Back només cal ser usuari de PSN des d'abans del 20 d'abril i, en el cas de PlayStation Plus, viure en un país on aquest servei estigui disponible. El contingut de PS Plus al qual els usuaris tindran accés serà el del mes de maig.
Font:vandal