Sony ja està treballant en la PS4




El vice president executiu i també director de Finances de Sony, Masaru Kato, va admetre que la firma japonesa està treballant en la quarta edició de la seva popular consola PlayStation.
"L'equip domèstic PS3 encara té més temps de vida com a producte. Però és una plataforma de negoci, de manera que per a la plataforma futura ja, de la qual no puc dir quan la mostrarem, estem ara en camí a la fase de desenvolupament , "va dir Kato.
El gener passat, Sony va dir que la PS3 seria la consola principal de la companyia fins al 2016 i va afegir que la següent generació de consoles ni tan sols estava en discussió.
Experts creuen que quan fos cas que la PS4 surti, aquesta serà molt diferent de les seves predecessores especialment en termes de preu. Kato va admetre que Sony va cometre un gran error al no dedicar prou capital en la inversió inicial per a la PS3.
L'oferta va pressionar el preu de la PS3 fins als 500 dòlars. L'alt cost de la consola va causar que molts escollissin el Wii de Nintendo i el Xbox 360 de Microsoft, posant a Sony en el tercer lloc. Durant generacions anteriors de consoles, la PS2 va ser líder fins i tot sobre el GameCube de Nintendo i el Xbox original.