Una nena es salva gràcies al seu raspall de dents



La petita Katie Lolley utilitzava un raspall de dents amb llums intermitents, que van provocar que la mare de la nena veiés uns estranys reflexos a la retina del seu ull.

La mare va alertar els doctors del que havia vist i els metges van descobrir un infreqüent tumor cancerigen que es podria triplicar en només 10 dies.

Els facultatius del centre de salut on va ser atesa asseguren que la van poder salvar perquè el tumor va ser detectat just a temps per ser operada i tractada.

La nena va perdre l'ull, però la seva mare explica que "encara que és horrible la pèrdua, ens alleuja saber que estem a temps per curar el seu tumor".

"Si no hagués estat per les llums del raspall de dents, nosaltres probablement no haguéssim vist el tumor i no estaríem a temps de poder salvar la vida de Katie", va dir Rebecca, la mare de la nena.

"Comprem el raspall perquè a Katie li encantava. Es recarregava i en pressionar un botó, els llums es repetien durant un minut que és el temps que necessiten els nens per raspallar les dents", relata la mare.