Com saber si ets bo o bona en el sexe?


No hi ha res que foti més que assabentar-se que és pèssim durant el sexe. Aquí una escala de punts per tenir en compte i avaluar el propi desenvolupament en les tècniques amatòries.
Per això de ser dolent al llit, només és possible procurar les condicions per intentar millorar, i en això és determinant comptar amb una parella, disposada a sacrificar-se, per aconseguir a mitjà o llarg termini el tan anhelat gaudiment.

Si els homes fossin tan bons per a l'intercanvi genital com ho són per al sexe oral (entengui's, en aquest cas, la possibilitat de ser creatiu i fantasiós amb la vida sexual), qualsevol dona o home interessat / da se sentiria profundament agraït / a .

La parella sol donar molts senyals que indiquen al home l'avaluació que es fa sobre la seva destresa i capacitat per satisfer les fites sexuals desitjades. Les puntuacions de l'polvómetre es relacionen amb respostes físiques, sumades a certes actituds i comportaments. Puntuacions que seran les claus per saber com s' és avaluat, ja sigui perquè un és molt dolent o massa bo.

El set és un nombre molt recurrent en la cultura. Són set els dies de la setmana, els colors de l'arc de Sant Martí i els pecats capitals, set és també la màxima qualificació possible en el sexómetre. Si passa raspant (quatre punts), més li val regalar-se un taller de Kamasutra.


Cap punt: hi ha maneres de tocar el cos, de acariciar i també de rebutjar-lo. Si estant davant de la teva parella, el seu palmell de la mà es posa sobre el teu pit, exerceix una lleu o forta pressió, com tractant de retirar-lo, no intentis seguir; has aconseguit que la teva parella perdi el desig i si et descuides, fins i tot et trauran a puntades del llit.

Un punt: si aconsegueixes passar al llit i després que ho has fet el que consideres que va haver succeït, la teva parella s'aixeca immediatament i es neteja, no queda cap dubte: ets dolentíssim. Per més asèptic que siguis, quan s'està mínimament satisfet, estàs una mica al llit, així la higiene bàsica es faci allà mateix.

Dos punts: si has aconseguit concloure la feina i tot seguit la teva parella es volteja donant-te l'esquena, el sexe va ser dolent ... bé, no tant, ja que la parella prefereix posar-se a dormir en comptes d'establir una discussió i deixar-a la cara la falta de tècnica, entusiasme, creativitat o el que a tu li falta. Això de la son és una excusa, ni et creguis que es va aproximar a l'orgasme.

Tres punts: si la parella et demana més i més i més, sense una cigarreta pel mig, un descans curt o una bona estona descansant i mig endormiscada, no ho dubtis: ets dolent, però alhora li costa molt donar-se per vençuda i es nega a reconèixer que ha perdut el temps. Si a més de l'anterior la parella desisteix i decideix masturbar, assumeix que l'avaluació és pitjor, resta mig punt.

Quatre punts: si la parella en comptes de donar-te l'esquena s'abraça a tu, però està en silenci, pot ser que no estigui totalment satisfet o satisfeta o que s'hagi enamorat, que prefereixi ser realista i es consoli pensant que "és millor sexe ".

Cinc punts: si la parella acaba suada i / o amb la respiració entretallada, és que tu sobrepasses raspant el nivell mitjà. En aquest la parella gairebé mai aconsegueix l'orgasme, però és possible que es consoli pensant que l'exercici cardiovascular l'ajuda a mantenir-se en bona forma i s'ha estalviat l'anada al gimnàs.

En general, quan s'arriba a aquest nivell, la parella sent que l'ha passat bé, està una mica agraïda i acabarà pensant que estar amb tu com a mínim és una mica més creatiu que masturbar.

Sis punts: parlar durant un acte sexual, autoritzar a proposar certs jocs eròtics, suggerir posicions o canvis en el ritme de la penetració, és l'inici d'una bona avaluació. Significa que es has obtingut suficient plaer i molt segurament amb tant suport aconsegueix trobar el tan anhelat orgasme.

Set punts: si la teva parella fuma i un cop acabat el sexe encén una cigarreta, es pot donar per ben servit: ha deixat satisfeta la seva parella. Si no fuma, l'avaluació és una mica diferent: la parella es queda tranquil, abstreta, parla poc i pot donar-li un lleuger apretoncito de mà, un petonet tendre a la galta o una carícia tendra al cap o al pit. Si li toquen la panxa, no ho dubti, ets bo o bona.

I per acabar un últim apunt, si la teva parella no fuma normalment, no esperis que encianda la cigarreta