Els suïssos indignats amb Shakira


El xou, que estava previst per a les 20 hores, va començar amb una hora i mitja de retard, el que va generar la mala predisposició del públic que estava esperant sense saber el que passava. "La gent a les 20:50 es va començar a impacientar, es va anar el DJ que van posar com a prèvia i la gent guillada cada vegada que apareixien propagandes en les pantalles laterals. Recentment a les 21.30 va aparèixer ", va expressar a 24CON Vanesa Krezic, una espectadora argentina.

Durant tot el xou va haver "sots" mentre la cantant colombiana havia de canviar el vestuari, ja que no tocava la banda i l'estadi es quedava en silenci esperant que torni. La espectadora va assegurar que "la gent estava indignada. En un moment fins pensem que no tornava a l'escenari de tan morta que estava la banda ".

La pregunta és, què passa amb Shakira? Els rumors d'embaràs es fan cada dia més fermes. Aquest hauria estat el motiu pel qual va retardar el començament del xou. Pel que sembla, la cantant colombiana se sentia malament però de cap manera va voler suspendre el concert, per la qual cosa va optar per sortir igualment a l'escenari una hora i mitja tarda.