Et presentem la novetat d'Apple "iCloud"

La revolució digital torna, de nou, de la mà d'Apple. La companyia de la poma es puja al 'núvol' per oferir un nou servei que vol desterrar als actuals ordinadors. Steve Jobs ha reaparegut per presentar la seva nova criatura batejada, com bé apuntaven els rumors, amb el nom de iCloud. La nova plataforma permetrà a l'usuari emmagatzemar tot el seu contingut a Internet i accedir-hi des de qualsevol dispositiu d'Apple, ja sigui iPhone, iPad, iPod Touch o Mac El servei serà gratuït i oferirà fins a 5 GB d'emmagatzematge per usuari.
"El centre de la teva vida digital estarà ara al núvol'" a dit Steve Jobs.
Apple s'ha pujat al carro de les sincronitzacions automàtiques a gran escala i ha donat a conèixer la que promet ser una de les revolucions més sonades en el món digital.

La companyia ha presentat de forma oficial el que fins ara era un secret a veus. El iCloud per fi ha arribat després de mesos i mesos de rumors i especulacions.
Dilluns, totes les mirades es van tornar fins a la Conferència de Desenvolupadors de San Francisco en què el conseller delegat d'Apple va presentar al món a la seva nova criatura.
La nova plataforma permetrà emmagatzemar de forma gratuïta tot el contingut de cada usuari al 'núvol', és a dir, a Internet. Així, qualsevol podrà accedir a la seva informació i dades des de qualsevol dispositiu de la poma.