Jorge Javier Vázquez i Isabel Pantoja cara a cara

Luis Rollán, aquest dissabte s'unirà en matrimoni civil a Barcelona, d'on és natural la seva parella, després d'un any de relació.
L'enllaç promet ser una de les bodes més mediàtiques de l'any, similar a la que el passat 9 de juny a Oscar Cornejo (accionista de La Fàbrica de la Tele i productor de 'Sálvame') amb el diputat socialista Jaume Collboni, que va congregar personatges tan diferents com Belén Esteban i José Montilla.
Per què té especial interès mediàtic el casament de Lluís Rollán? El tertulià de 'Sálvame' i ex col.laborador de 'AR' ha convidat al seu enllaç a diversos dels pesos pesants de Telecinco-Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana, entre altres-, així com a nombrosos col.laboradors estrella de la cadena-Betlem Esteve, Raquel Bollo, Kiko Matamoros ... .-, a més de famosos com Ana Obregón o Chayo Mohedano.
Però la presència que marcarà la gran diferència en aquest casament és la d'Isabel Pantoja. La tonadillera ja ha confirmat assistència a l'enllaç de Luis Rollán, amic personal i el que ha estat el seu gran defensor en els programes de televisió. D'aquest manera, s'espera que aquest esdeveniment suposi el retrobament de la cantant amb les cares més emblemàtics de la qual ha estat, durant els darrers anys, la seva cadena "enemiga" i amb la qual ha tingut diversos litigis.
vertele.com