Katy Perry a la Rolling Stone

Perry està últimament d'un imparable que dóna gust. No només està de promoció i de gira del seu disc, sinó que a més tampoc hi ha revista que es resisteixi als encants de la cantant. Així el mes passat la vam tenir per Vanity Fair i ara toca més del mateix en Rolling Stone.

Amb pinta de viciosa, Katy Perry es cola de cap en aquesta portada i amb un reportatge d'aquests que bé els podien posar en una altra època de l'any que ara ja tenim massa calor perquè ningú vingui a tirar més llenya al foc. No obstant això una vegada més, també hem de parlar de les declaracions que ha fet, sobretot les referides a la seva prominent personalitat. Suposo que us recordareu que la noia és de les que deia perquè els seus pits creixés, doncs bé, sembla que les seves pregàries van ser massa insistents com ella mateixa confessa ...

Vaig començar a resar per elles (els pits), quan tenia uns 11 anys. I Déu va respondre a aquestes pregàries amb molta més intensitat del que jo desitjava, unes cent vegades més. 'Si us plau, per a, Déu. Ja no em puc veure els peus. Si us plau, per ', li suplicava. Em va posar un cos en forma de rectangle. No ho entenia. En sisè curs, van començar a burlar-se de mi per la gran grandària del meu pit. No sabia què fer-ne. I vaig començar a vendre els pits. Quant de temps les vaig portar embenades? Probablement fins que vaig complir 19. I no, no m'ha deixat cap trauma psicològic.