¿Michael Jackson és viu?

Són molts els que creuen que Michael Jackson segueix viu en algun indret del món.
Nosaltres hem investigat, i hem descobert això, serà on realment s'amaga el rei del pop?

En l'actualitat, en tots els fòrums de nom Michael Jackson aquesta la informació que "Dubai es proposa construir una illa artificial en memòria de Michael Jackson". La informació revela que Dubai té pla de construir una illa artificial més gran que les anteriors per honorar la memòria de Michael Jackson. En l'esquema d'efecte revelat es veu a Jackson caminant amb els seus passos clàssics de ball. La informació va ser donada a conèixer en un lloc web amb suport de l'Administració de Planificació de Recursos Immobiliaris de Dubai.

Hi ha dos esquemes de planificació revelats. El més commovedor és, per descomptat, l'esquema de planificació de l'illa artificial amb passeig clàssic per la Lluna de Jackson. A través de l'esbós de l'illa, el dissenyador es proposa captar el moment instantani clàssic de passeig per la Lluna. Es va informar que el disseny de passeig per la Lluna va ser plantejat pel nord-americà Steven Ward. En la planificació, aquesta illa artificial és de 25 quilòmetres de llarg. Un altre disseny és el de prendre la cara de Jackson com a base per a construir igualment una illa artificial en forma del perfil de la cara de Jackson.

En realitat, l'estiu del 2005, Michael Jackson va ser a Dubai com a hoste d'honor de la família reial dels Emirats Àrabs Units. En anar a visitar amb vaixell a les mundialment conegudes illes "El Mundo" i "Illa Palma", ell va mostrar gran interès per aquestes illes artificials. Per tant, després de la mort de Jackson, no és estrany que els Emirats Àrabs Units vulguin construir una enorme illa artificial en memòria del seu amic.
Informació de: Poble en línia