Sabeu qui és aquesta noia?

'Zelda: Ocarina of time 3DS' és el remake per a la consola portàtil 3D de Nintendo del joc del mateix nom que va veure la llum fa un parell de generacions, a la 5a, per al sistema Nintendo 64.

Considerat una absoluta obra mestra i un dels millors videojocs de tots els temps, la versió de 3DS conté entre altres millores visualització i experiència en 3D sense ulleres, un redisseny gràfic complet això sí, respectant al màxim l'estètica de l'original; controls optimitzats: pantalla tàctil per al menú, giroscopi per a la visió en primera persona, i continguts extra com les maneres Màster Quest i Boss Challenge.

Explicant-se entre els grans seguidors de la saga es troba l'actor Robin Williams ('Good Morning Vietnam', 'Hook', 'Insomnia'), el qual adora tant 'The Legend of Zelda' que de fet va batejar una de les seves filles amb el conegut nom de la princesa. Precisament ella, Zelda Williams, i el seu pare han estat els escollits per a la campanya de promoció americana de 'Ocarina of Time 3DS', en un emotiu anunci que us mostrem a continuació: