Supervivientes (27,3%) i la retrobada entre Kiko i Isabel Pantoja


Isabel Pantoja es va retrobar ahir a la nit amb el seu fill Kiko Rivera. Va haver d'abandonar el programa a causa de la gota, una malaltia.
Jorge Javier Vázquez va entrevistar detingudament a mare i fill, interessant-se tant per la seva relació com per el pas de Kiko Rivera pel reality.

Encara que en principi la Pantoja es va oposar que el seu fill fos a 'Supervivientes', sabent que la gota li portaria complicacions, ha reconegut que li ha fet molt bé. D'una banda ha servit per conèixer el veritable Kiko Rivera i també ha destacat que li ha servit per perdre molt de pes. Segons Jorge Javier Vázquez, l'ex concursant ha perdut gairebé 11 quilos durant la seva estada a l'illa.
Tant se val qui ha estat expulsat! A qui li importen els nominats! Tamara Gorro i Xexu, sí que van deixar el reality alhora que Kiko Rivera Pantoja, però res podien fer per desviar l'atenció sobre Isabel Pantoja. La seva arribada a Telecinco col·lapsava twitter i es convertia en Trending Topic 27,3 de share i molt més.

La Pantoja es guanyava a Jorge Javier Vázquez, que semblava paralitzat per la seva presència. Sense perdre el seu lloc, l'andalusa feia broma sobre "el Tomate" i la cadena, però allà estava per rebre el seu fill. La cantant exercia de diva, explicava que li agradava Supervivientes, que li encantava veure-ho i expressava l'ho que és el seu fill i que l' enyorava. "Es pot perdonar, però no oblidar", deia Isabel sobre el que s'ha dit sobre ella i la seva família.

Quan Kiko Rivera es trobava en plató, no s'esperava que la seva mare hi fos per rebre'l. A la pantalla del plató es posava les imatges d'un nen que cantaven amb la seva mare "Mi pequeño del alma", llavors, la pantalla s'obria i entrava la Pantoja. En aquests moments Twitter "plorava" d'emoció i molts famosos no dubtaven a explicar que l'estaven veient: Dani Martín, Angy o Berta Collado, presenciaven en moment perquè com deia el cantant de El canto del loco en el fons som persones. Mentre el col.laborador Luis Rollán, íntim de la família Pantoja, confessava estar plorant i trobar-se molt emocionat, igual que Belén Esteban.
Kiko Rivera i la seva mare s'emocionaven. El jove visiblement més prim, l'organització diu que ha perdut 10 quilos, però ell afirma que ha perdut uns 20 perquè se'n va anar d'Espanya amb 105 quilos, explicava que va a veure més la seva família i que s'intentarà cuidar pels seus problemes de gota.
La Pantoja acabava cantant amb Jorge Javier agafat de la mà.
També Isabel deixava anar unes perles com que el seu fill era molt protector o masclista amb la seva germana, el que ella denominava ser una mica "moro" i Kiko Rivera deia que no volia que Chabeli tingués un nòvio negre perquè la tenen molt gran. Així mateix tenia unes paraules la cantant per als companys del seu fill sobretot per Toni Genil i per Jessica.
Font | Telecinco