"The Walking Dead": la segona temporada

Els zombis ja es preparen per atacar de nou als telespectadors. The Hollywood Reporter ha publicat la primera imatge corresponent a la segona temporada de la sèrie de terror de l'AMC inspirada en el cèlebre còmic de Robert Kirkman.
En els seus sis primers episodis, The Walking Dead es va convertir no només en la ficció estrangera revelació del curs a la nostra televisió sinó en el programa més vist en la història de laSexta, amb 3 milions d'espectadors i un share mitjà del 16%.
Tant Lincoln com Wayne Collies basen les seves teories sobre el futur de la sèrie en el còmic que la inspira: "Em baso en el que he llegit en el còmic. Però no ho sé", admet l'actriu. El que sí que han confirmat és que la segona temporada serà més llarga: tindrà 13 capítols-set més que la primera-, que se centraran en les paraules que el doctor Jenner li va dir a Rick (Lincoln) al final de la primera.
Aquest secret augmentarà la tensió en la relació entre Lori (Sarah W. Callies) i Rick: "Ara hi ha un altre secret que Rick ha de decidir si amagar o no. Tot va sobre el poder del que diem o el que ens guardem. Crec que tots ens sentim responsables dels nostres secrets i intentem protegir els altres ".