El Chromebook de Samsung aterra a Espanya la setmana vinent

El nou sistema operatiu de Google basat en la web i en la tecnologia cloud computing està a punt d'arribar al nostre país. Aquesta plataforma s'estrenarà a través del Chromebook que Samsung posarà a la venda a partir de la propera setmana a les botigues espanyoles.
Es tracta del model Sèrie 5, que va ser presentat el passat mes de maig, i que és un dels primers a apostar pel nou sistema operatiu Chrome OS.
L'encarregada de comercialitzar el primer Chromebook a Espanya serà la cadena de botigues Pixmania, que ja ha obert el termini per fer reserves a través del web. El preu de sortida és de 399 euros per al Sèrie 5 en versió WiFi i de 499 euros amb 3G.

La Sèrie 5 de Samsung es comercialitzarà a partir de la setmana des de 399 euros en pixmania.com
Es tracta de portàtil de disseny lleuger i senzill, amb pantalla de 12,1 polzades amb protecció anti-reflex i 1280 × 800 píxels de resolució, processador Intel AtomTM Dual-Core, càmera web HD i touchpad multitàctil.
Samsung assegura que la bateria d'aquest equip és capaç d'aguantar fins a 8,5 hores de funcionament continuat. A més disposa de dos ports USB, port MiniVGA, 2 GB de memòria, ranura per SIM i lector de targetes SD.