Guia per aquest estiu (1a part)

Hi ha senyals que has de saber observar per adonar-te si un/a noi/a està interessada en tenir alguna cosa amb tu encara que no t'ho digui directament, posa atenció:
El/La noi/a et mira i et somriu: no serà perquè la teva cara li resulti graciosa, si et somriu és que està coquetejant amb tu i li interesses.
Cerca excuses per poder trucar per telèfon: ja sigui per demanar-li alguna cosa o demanar-li prestat un llibre, qualsevol excusa serà bona per poder xerrar amb tu. Si les trucades es repeteixen amb diferents excuses òbviament és perquè està interessat/da en tu i li agrades
Mentre parla amb tu s'arregla els cabells: no és perquè estigui despentinat/da, és un senyal de subtil coqueteig, aquesta noi/a vol seduir.
Quan parla amb tu busca el contacte físic: et toca el braç o la mà enmig de la xerrada. El seu llenguatge corporal t'ho diu tot, ell/a està realment interessat/da en tenir alguna cosa amb tu.
No vol dir-te qui és el noi/a que li agrada: si li preguntes quin noi/a li agrada mai t'ho dirà, però et donaràs compte per la seva somriure que no t'ho diu perquè ets tu.
Ell/a sí que vol saber qui és la noi/a que t'agrada a tu: et pregunta amb qui t'hi fixes o qui és la noi/a que t'agrada, i insistirà fins que l'hi diguis.
Quan surten en grup ell/a està tot el moment pendent de tu: encara que estiguin amb amics i amigues, el/la noi/a que vol alguna cosa amb tu buscarà sempre l'oportunitat d'estar a prop teu el major temps possible.
Sap tot sobre els teus gustos i preferències: s'ha preocupat per esbrinar el que t'agrada, el teu menjar favorit, l'esport que t'agrada veure, la teva adreça de correu electrònic, la música que t'agrada escoltar etc.
Aquestes són només algunes de les milers de senyals que et faran notar que li agrades a una dona, només és qüestió d'observar i estudiar el seu comportament.
Ja sabem que a l'estiu, tota cuca viu.
(XR)