Jorge Javier Vázquez a Aída Nízar en directe: "Filla de puta"

Si passessin coses, t'agradaria saber? ", Va continuar Aida." Sí, tant si fossin bones com dolentes ", va contestar una innocent Rosa. Però la pregunta més dura encara havia d'arribar." I Ortega Cano on vol ser enterrat ? ", es va interessar Aída." Quin coses que em dius ara, és que no se m'ha passat ni per la ment preguntar això ", ha manifestat Rosa Benito.

Per acabar amb la conversa, Aída Nízar va llançar un altre polèmic comentari: "Saps si està seguint el teu concurs?". "Sí, segur que està veient-ho tot i els nens, tot, tot", va respondre Rosa, segons recull Telecinco.es.
Després de l'emissió de les imatges on Aída plantejava aquestes incòmodes preguntes a la Rosa sobre el seu cunyat, Jorge Javier va parlar amb la col · laboradora, a qui va anomenar "mala persona", "malalta" i "filla de puta".

"Si tens una mica de dignitat, si encara et queda una mica, estigues callada. Aquesta conversa ha estat vista per tots els responsables d'aquest programa i mai s'havia produïda aquesta unanimitat en veure unes imatges. La paraula és fàstic, xafogor, vergonya, consternació ... Com es pot ser tan mala persona?, com es pot jugar amb els sentiments d'aquestes famílies? ", va dir el presentador.