Justin Bieber puja a l'escenari on Selena Gomez actuava

Justin Bieber va sorprendre Selena Gomez durant l'esdeveniment Orange Country fair, a Los Angeles. Mentre la seva nòvia actuava, el cantant de Baby pujar a l'escenari sense previ avís i va començar a dedicar diverses cançons a Selena, entre elles el popular clàssic Cry me a river de Justin Timberlake.
Aquest diumenge, Justin es va unir a Selena i la seva banda i va sorprendre a tots amb una actuació improvisada. La multitud que assistia al concert de sobte va embogir en veure al mateix Bieber sobre l'escenari.
Després d'abraçar Selena Gómez, Justin Bieber va procedir a cantar un popurri d'èxits, incloent la balada preferida de Justin Timberlake, Cry Me A River.
Després de l'espectacle, Justin va deixar un missatge als seus seguidors a Twitter, "Va ser una # grannoche avui, sorprendre a la gent m'ha fet sentir molt bé". Més tard va afegir un romàntic tuit la seva nòvia: "Vas fer que aquesta nit em sentís orgullós de tu".
Amb això, parace que l'aniversari de Selena no va ser tan avorrit com ella ho va predir. Després de la nit de divendres, Justin li va tornar a sorprendre amb aquesta agradable sorpresa que la jove cantant mai oblidarà.