La Oreja de Van Gogh torna amb música electrònica


Torna uns dels els grups de més èxit del nostre país, La Oreja de Van Gogh, i ho fan amb un gir cap als ritmes electrònics, fenomen que està en creixement a Europa. L'avanç del sisè àlbum d'estudi del grup ja mateix estarà a disposició dels nombrosos fans que esperen el nou treball amb la ja no tan nova vocalista, Leire Martínez, de 32 anys.
Els més nous de LOVG està produït per Simon Nordberg i tot apunta que ho publiquin al setembre. De moment, 'La nena que plora a les teves festes' és un bon avenç del que Leire juntament amb Haritz, Pablo, Álvaro i Xavi ens oferiran.
El nou senzill té molt de ritme, una lletra que se't queda al cap i frases que en alguns moments poden ser inquietants, com ara "Segueixo buscant la nena que plora a les teves festes. Sonen campanes en flor pel meu funeral "o" Penso en tu cada vegada que m'allunyo de mi, cada vegada que prefereixo morir ". Per descomptat, no deixarà indiferent a ningú.
Sempre s'ha tractat de comparar la veu de l'actual vocalista de la banda de Sant Sebastían amb la d'Amaia Monteria, cantant amb la qual LOVG es va fer popular. Potser en aquesta cançó s'aproximi encara més el timbre de la seva antecessora, la qual, per cert, ara mateix està en un estudi de Los Angeles immersa en el procés de gravació del seu segon treball en solitari que publicarà al novembre. El que sí que han confessat els components de la banda d'èxits com ara 'Dijous' o 'Immortal' és que amb aquest nou treball estan "el triple de nerviosos". Ja va dir en una entrevista a 'Els 40' Xabier San Martín, el teclista del grup, que era un canvi arriscat.