Lady Gaga està malalta

L'autor i periodista Ian Halperin, reconegut per predir la mort de Michael Jackson i escriure reveladores biografies de famosos de la talla d'Angelina Jolie i Brad Pitt, vol costi el que costi revelar tots els secrets de Lady Gaga.
Una "bomba de temps que camina", és la frase amb la qual Ian qualifica l'artista que ha aconseguit el que molts desitgen en pocs anys fama i triomf en la indústria.
La revista Star Magazine va publicar una entrevista amb el periodista, que està escrivint un llibre sobre Stefani Germanotta, i que des de ja s'atreveix a assegurar que durant la seva investigació persones que treballen amb ella en la seva gira musical, compten l'obsessió de l'artista amb la seva pes entre altres sorprenents declaracions.
A més Halperin explica que el freqüent ús de perruques i maquillatge estrambòtic per part de la jove cantant és més una forma d'ocultar la pèrdua del seu cabell i l'aparició de taques vermelles en el seu cos, que una expressió irreverent de l'artista que ha confessat patir de lupus.