Lea Michele, Cory Monteith i Chris Colfer no se'n van de 'GLEE'

Foto cedida per FOX.
Malgrat les informacions que apuntaven que Lea Michele, Cory Monteith i Chris Colfer deixarien 'Glee' després de la tercera temporada, els tres actors seguiran interpretant a Rachel, Finn i Kurt, segons ha afirmat el productor executiu de la sèrie, Brad Falchuk , durant el Comic-Con de San Diego.

"Mai va ser el nostre pla o la nostra intenció deixar-los anar", comentava Falchuk a la revista 'Entertainment Weekly'. "Ells no han acabat en la sèrie després d'aquesta temporada", afegia.

Aquestes declaracions arriben dues setmanes després que un dels creadors de 'Glee', Ryan Murphy, digués que Michele, Monteith i Colfer no tornarien per a la quarta temporada. "Podem mantenir-los en la sèrie durant sis anys i que la gent ens critiqui per no ser realistes, o podem ser coherents i dir que quan van començar la sèrie estaven en segon curs i s'han de graduar", comentava en el seu moment Murphy.

Les reaccions dels esmentats no es van fer esperar. Llegiu tranquil.litzava als seguidors de la sèrie dient que "tot era part del pla". Chris Colfer, per la seva banda, admetia haver-se assabentat de la notícia a través de Twitter.

No obstant això, les paraules del productor executiu semblen ser les que tornen a portar la calma. "Si tens a Llegeixi Michele sota contracte no et planteges 'anem a deixar-la anar'", ha assenyalat Falchuk.

Pel que fa a Chord Overstreet les esperances semblen haver-se apagat. Al jove actor que interpretada a Sam Evans en la sèrie li van oferir tornar per deu episodis amb la possibilitat d'aparicions regulars, però Chord va rebutjar l'oferta per buscar altres oportunitats.
EP