Lion d'Apple es descarrega un milió de vegades en un dia

Les vendes d'Apple segueixen disparades. En menys de 24 hores des del seu llançament, l'empresa amb seu a Cupertino, Califòrnia va anunciar aquest divendres que el seu nou sistema operatiu Mac OS X Lion va ser descarregat més d'1 milió de vegades pels seus usuaris.
Aquest programa, que constitueix la vuitena edició del programari dissenyat per a ordinadors Mac, és possible aconseguir-ho en l'App Store per US $ 29,99.
"Lion ha tingut un gran inici, els comentaris dels usuaris i la reacció de la indústria ha estat fantàstica", va dir Phillip Schiller, vicepresident sènior de Màrqueting Mundial de Producte d'Apple.
Segons la companyia de Silicon Valley seu nou sistema per a Mac incorpora gairebé 250 noves funcions.
Algunes de les seves característiques:
Resumeix: Permet restaurar l'escriptori exactament com l'usuari el va deixar, després d'apagar o reiniciar la seva Mac
Auto Save: vol dir que de manera automàtica i contínua va guardant els documents a mesura que l'usuari va treballant.
Versions: una funció que automàticament grava la història del document segons l'usuari ho va creant i li permet de manera fàcil buscar, revertir i fins i tot copiar i enganxar versions prèvies.
AirDrop: Aquesta opció localitza les Macs que es troben prop i estableix automàticament una connexió sense fils de col.lega a col.lega per permetre la transferència d'arxius de manera ràpida i fàcil.
Així mateix, la firma de la poma ha assegurat que a finals d'agost el sistema Lion estarà disponible en una unitat de memòria USB a través de l'Apple Store (www.apple.com) per 69 dòlars.
Aquesta setmana Apple també havia registrat un trimestre rècord en ingressos, beneficis i vendes en presentar els resultats financers del seu tercer trimestre fiscal. Va obtenir un benefici net de 7.308.000 de dòlars, és a dir un un 124,6% més que durant el mateix període de 2010.