Pedro J. Ramírez diu a Vasile que mai a vist Telecinco

El director d'El Mundo respon via Twitter a la carta enviada per la cadena de Mediaset en què se l'acusava al diari de manipular les dades d'audiència. Ramírez assegura no "haver vist mai ni Sálvame, ni Gran Germà ni a aquesta tal Belén Esteban". "Belen Vasile? Connai país"

S'obre un nou capítol en la polèmica entre Paolo Vasile i el director del diari El Mundo, Pedro J. Ramírez. Després que la cadena de Mediaset critiqués obertament el tractament d'El Mundo a la cadena, el periodista va usar recentment el seu compte de Twitter per, entre altres coses, deixar clara la seva postura davant el canal.

La veda es va obrir amb un tweet en què parlava de la paranoia de Vasile: "Sabeu quants minuts dels últims deu o potser quinze anys he dedicat a veure Telecinco? Cap". Davant tan categòrica afirmació, va haver de matisar, en especificar que havia vist el Mundial de futbol del passat any, encara que "sense ser conscient que era Telecinco". Al que després va afegir: "L'esport en directe no compta. No es pot embrutar".

"Mai he vist un sol segon de programa d'aquesta tal Belén Esteban"

Els seus comentaris van originar enrenou entre fans i amics, que finalment es van tancar amb el següent tweet: "Juro per la llibertat de premsa que no he vist mai ni Sálvame, ni Gran Germà, ni La Noria, ni les mamachichos aquestes ..."