Raons per canviar-te de Facebook a Google +


Hi ha bones raons per canviar de Facebook a Google +, que van des de la facilitat d'ús fins la privacitat de les dades.

1. Integració amb serveis de Google

Google ha reunit informació de gairebé tots els seus serveis actuals per crear Google +.

De fet, si ja fan servir Google + s'adonaran que tot el que facin i el que et diguin apareixerà en el correu Gmail i fins a Google Reader.

2. Millora l'administració de contactes

El concepte dels cercles ajuda a organitzar millor els teus contactes. Pots tenir als teus amics en diversos cercles i agrupar-los amb diversos noms. En iniciar et apareixen els bàsics: Amics, Coneguts, etc.

3. Una millor app per a mòbils

Si ets un usuari d'Android podràs obtenir el contingut de Google + de manera simple. (Però va bé en l'iPhone i regular en el BlackBerry)

4. És fàcil trobar coses per compartir

Gràcies a la pestanya Interessos podràs trobar el contingut que es relaciona amb els teus temes d'interès.

5. recupera informació

Google + té una eina anomenada Data Liberation. Amb només alguns clics pots descarregar la teva informació a Picasa, el teu perfil de Google, Google +, Buzz i contactes.

6. Etiquetatge de fotos

A Google + pots etiquetar persones al mateix estil que Facebook. En el cas de les fotos et sortirà un missatge que t'han etiquetatge i, si no et sembla, pots treure l'etiqueta. Això no és tot. Google ha decidit-sàviament-no utilitzar el sistema de reconeixement de rostres en les fotos.

7. Grups de xats

Amb l'opció queda, els usuaris poden crear xats en ideologia. Es tracta d'una opció molt poderosa que Facebook encara no té.

8. privacitat

Les xarxes socials sempre han estat criticades per tenir polítiques de privacitat molt flexibles. Google + i els seus Cercles ajuden a que el contingut sigui protegit.

9. Google és un espai més segur per a les teves dades

Facebook segueix sent una empresa jove. Google té més estabilitat com a companyia.

via pcworld.com