Shakira i Piqué, enxampats!

Shakira i Piqué com una parella de quinze anys amb les hormones a flor de pell ha estat enxampada in fraganti mostrant-se molt afectuosos al pàrquing de l'aeroport de Miami, abans d'agafar un vol amb destinació a Mèxic, on tindrà lloc el proper concert de Shakira.

Entossudits a deixar rastre del molt que s'estimen allà on van. Després d'inundar els seus perfils en les xarxes socials de comentaris d'allò més romàntics, arribant a fregar l' embafament, i fins i tot damunt d'un escenari en el concert que la colombiana va celebrar a Barcelona, li ha tocat el torn al pàrquing de l'aeroport de Miami.
La colombiana es troba en plena gira mundial amb el tour Sale el sol, mentre que el futbolista encara està de vacances. Per això, Piqué no desaprofita ni un minut per passar-ho amb la seva noia, encara que sigui a l'altra banda del món.
Les fotos publicades per l'edició online del Daily Mail, mostren a la parella molt somrient i sense parar atenció a mirades alienes. Abraçades i abraçades públiques als quals la cantant i el futbolista ens tenen més que acostumats.
(EP)