Beckam es fa un nou tattoo


En parlar del jugador de futbol i del patriarca del clan Beckham, les seves notícies es multipliquen. David s'ha convertit en el nou dissenyador de roba interior de la casa 'low-cost', i ha estrenat tatuatge. Serà el nom de la seva filla?

No estarà disponible fins al mes de febrer vinent, però David Beckham ha anunciat a través de Facebook que s'ha convertit en el nou dissenyador d'H&M, una nova faceta que s'espera com aigua de maig.

La seva dona ja no serà la gran dissenyadora de moda sinó que ara el jugador de futbol competirà al mercat amb Victòria. Ara caldrà esperar per veure qui té més vendes.

Alhora que avui hem sabut gràcies a una fotografia que deixava entreveure part del seu tors que David s'ha tornat a tatuar el cos.

La foto publicada pel 'Daily Mail', no deixa veure amb claredat que es tracta, però es pot intuir que el dibuix comença amb una 'H' i tenint en compte que el 10 de juliol David es va convertir en pare per quarta vegada i que aquest porta un tatuatge amb el nom de cadascun dels seus fills, és molt probable que el seu últim tatuatge sigui 'Harper', el nom de la seva petita, a la qual tots idolatren cada vegada que pronuncien el seu nom.
ep