Cesc Fábregas, nou equip i nova xicota

Al Barça li ha costat el seu fitxatge 40 milions d'euros, però a Daniela sembla que res li ha costat conquerir l'amor del futbolista Cesc Fàbregas. La parella del jugador, una libanesa mare de dos fills, ha fet que el barcelonista no només s'estreni equip aquesta temporada, sinó també una nova relació.
Segons ha publicat la revista Diez Minutos, l'esportista ha estat vist amb la seva nòvia, Daniela Seeman, en els paratges de la Costa Blava abans de incorporar-se al Barcelona, el seu nou equip després que el club pagués l'Arsenal 40 milions d'euros.
Va ser precisament quan estava en l'equip britànic quan Cesc es va dur a Anglaterra la seva nòvia espanyola, Carla, a qui va conèixer quan ella tenia 17 anys i ell, 16. Amb ella va mantenir un festeig de set anys, fins que el passat mes de maig van trencar.
No obstant això, Cesc, de 24 anys, no va trigar molt a refer la seva vida sentimental, ja que de seguida va iniciar una relació amb Daniela, de 36, amb la qual ha viatjat a Jakarta i Bali, a més de a la Costa Blava.