Descobreix qui són les reines del Photoshop

Us deixem una selecció de noies a les que això del Photoshop els agrada molt.

- Britney Spears
La popular cantant va aparèixer fa alguns anys amb una imatge de "nena bona" ​​que la va catapultar directament a la fama, però ... que poc li ha durat! Cansada de les trenes de nena petita i l'uniforme de colegiala, Britney va decidir trencar radicalment amb el seu estil i canviar, ja de passada, la seva forma de vida.

La seva incapacitat per afrontar el seu desorbitat èxit i les males companyies van aconseguir convertir-la en una joguina trencada de la música, ja que va passar de ser una escultural i sexy rossa a una estrella estrellada. Per això, l'artista s'ha fet incondicional dels retocs de Photoshop, i tot i que s'ha proposat tornar a ser la d'abans, encara no ho ha aconseguit.

- Kim Kardashian
Si per alguna cosa es caracteritza Kim Kardashian és per ser una de les celebrities amb més corbes del panorama actual de Hollywood. Un exuberant físic que poc té a veure amb el cos que l'actriu llueix en portades de revistes o anuncis publicitaris.
Però, per què s'entesta a ocultar el que, cada dia, està a la vista de tots?

- Beyonce
Els seus bonics trets racials han fet d'ella una de les dones més atractives del món, però tot i així, forma part de la llista de famoses més retocades per Photoshop.

Molts coincideixen que el seu voluminós cul és la part més destacada i, alhora, més sensual del cos de la cantant, però pel que sembla Beyonce no pensa el mateix. Tot i tenir unes cames i un cul ferms i tonificats, l'artista prefereix reduir per enveja de les altres, això sí ... sense passar pel quiròfan!

- Lady Gaga
La polèmica cantant mai ha cridat l'atenció per la seva gran bellesa, però el seu carisma a l'hora de vestir i provocar han deixat veure, en més d'una ocasió, que sota d'aquesta façana hi ha un veritable cos de dona.
No obstant això, tot i lluir una figura prima, sembla que els seus animades coreografies no deixen petjada en el seu cos, sobretot en la seu cul que, com es pot veure en les imatges, ha de passar per xapa i pintura quan Lady Gaga vol presumir de darrere.

- Megan Fox
Quan va saltar a la fama, parlaven d'ella com la successora d'Angelina Jolie, i encara que no té res a envejar a la dona de Brad Pitt, Megan Fox .. ¡No és perfecta!
Al contrari que altres famoses, el cos de la maca jove és més prim al natural que en les fotos de les seves campanyes publicitàries. Els retocs en ella es veuen a l'hora de convertir un cos sense formes en un que fa caure d'esquena.