Gossos flourescents

Científics de Corea del Sud han creat un gos que brilla en la foscor, utilitzant una tècnica de clonació que podria ser d'utilitat per ajudar a trobar la cura per a malalties com l'Alzheimer i el Parkinson.
Un equip d'investigació de la Universitat Nacional de Seül va manifestar que l'exemplar, un beagle femella anomenat Tegon, nascut el 2009, mostra una lluentor fluorescent sota la llum ultra violeta, va revelar l'agència de notícies Yonhap.

"La creació de Tegon obre nous horitzons, ja que el gen que se li va injectar per fer-la brillar en la foscor pot substituir amb gens que poden deslligar malalties fatals per a l'ésser humà", va declarar Lee Byeong-chun, líder del projecte.
Es va donar a conèixer que el gos va ser creat utilitzant tecnologia de transferència nuclear somàtica, que s'havia emprat anteriorment per crear a Snuppy, el primer gos clonat del món, el 2005.
El científic va dir que, pel fet que hi ha 268 malalties que tant gossos com humans tenen en comú, la utilització d'aquests animals amb fins d'investigació podria ser de fan utilitat.