I'm watch, el nou rellotge amb Android

La connexió mòbil tracta de saltar de la butxaca al canell. Després del rellotge Burg o el Sony Ericsson LiveView, un nou 'gadget' vol connectar-se amb els 'smartphones' mentre dóna l'hora. I'ma watch és un dispositiu basat en Android que es connecta amb el 'smartphone' per ampliar les possibilitats de comunicació. Es pot reservar online des de 249 euros.
El que proposa aquest rellotge tàctil, igual que feia LiveView, és que l'usuari ho vinculi amb el seu telèfon mòbil. Amb ell és possible utilitzar algunes de les funcions del 'smartphone', com agafar una trucada, i aprofitar la seva connexió a Internet per utilitzar, per exemple, Facebook.
La connexió de I'ma watch amb el mòbil es realitza mitjançant Bluetooth-i en el cas d'iPhone també Wi-Fi-i té una autonomia d'unes 30 hores d'ús.
El I'ma watch té una botiga pròpia d'aplicacions Android adaptades a la mida de la pantalla. Entre altres 'apps' que es podran trobar quan es llanci el novembre figuren Facebook, Skype o Twitter.
A més, la companyia responsable d'aquest curiós 'gadget', Blue Sky, ha creat el seu propi servei de música en línia i ofereix un compte d'un any en comprar el rellotge.
Els preus del I'ma watch van des dels 249 euros del model de metall, vidre i plàstic (I'ma colour), als 14,999 euros del fabricat en or (I'ma jewel). També hi ha un model en titani per 599 euros.
La companyia Blue Sky ja ha obert el termini de reserves, amb una oferta especial limitada d'un 20 per cent de descompte per a pagaments anticipats. Els enviaments del rellotge començaran a partir del 30 de novembre de 2011.