Selena Gomez ha trencat la seva relació

La idíl.lica relació de Justin Bieber i Selena Gomez sembla no anar tan bé com aparentava davant els mitjans. "Tothom al meu voltant l'odia", ha afirmat la cantant fent referència al seu nuvi, segons publica La Veu Lliure. Les seves declaracions han tornat a reaviviar la flama de la polèmica sobre les causes que podrien fer posat fi al seu romanç.
Els dos artistes porten temps distanciats, Justin Bieber es va de vacances uns dies sense la seva noia i Selena Gomez està al màxim amb la seva gira, lluny d'ell. Ja no coincideixen tant com abans i cap ha volat tamopco al costat de l'altre per brindar el seu suport en els seus compromisos professionals estiuencs.
De moment no s'ha confirmat que hagin trencat, encara que algun mitjans americans s'entestin a assegurar que si per causa de suposades fonts pròximes a les que han tingut accés. Segons informen, ara que Selena Gomez diu estar més tranquil i haver reprès de nou el seu camí, se sent "més fort" per afrontar tot, però també una ruptura amb Justin Bieber?.
El que sí és segur és que la cantant està més sexy que mai i està trepitjant molt fort amb el seu nou tour, a més, les males companyies del seu nòvio mai han estat del seu gust i han motivat algunes baralles. Pel que la relació podria haver-se afeblit fins trencar-se per ser Justin Bieber una mala influència per a ella.