Kiko Rivera i Jessica Bueno junts?

Encara que s'entestin a negar la seva relació, les imatges parlen per si soles. L'últim concert d'Isabel Pantoja a Màlaga va ser testimoni d'un afectuós gest de Kiko Rivera passant-li el braç per les espatlles a la model.
Es van conèixer a l'illa de Supervivientes i, després de la sortida de tots dos, el nombre de saraus i festes on hem pogut veure'ls junts ha estat infinit. Així que, per descomptat, els rumors sobre una possible relació no han trigat a sortir a la superfície.
De fet, l'última jugada de Kiko Rivera ha estat convidar a la seva amiga especial al concert que Isabel Pantoja va donar a la Plaça de Bous de Antequera. Però, no és la primera vegada que els seus gestos d'afecte disparen les alarmes.
Fa uns dies, el fill de la cantant i la model s'intercanviaven missatges amorosos via Twitter. "Donar-li les gràcies per ser com és", escrivia Kiko, mentre Jessica no feia esperar la seva resposta: "El petó més gran i amb tot l'afecte del món per a mi pumucuuu. El millor dels millors".
I això no és tot. L'ex Miss Espanya ja està totalment integrada a la família Pantoja. Isabel es va permetre el luxe de convidar a Jessica Bé al seu aniversari, cosa que no fa sinó augmentar les sospites.
EP