L' Iphone 5 ja a arribat a Xina



Apple guarda silenci pel que fa al llançament d'un telèfon mòbil sobre el qual sí que han filtrat informació des de fabricants de components a empleats d'operadors. No obstant això, tothom dóna per fet que arribarà poc després del final de l'estiu.

Tan esperat és el llançament d'aquest nou iPhone 5 que un fabricant xinès de Shenzhen s'ha donat molta pressa en llançar una imitació que, suposadament, imita el seu disseny que es creu que tindrà, en funció de carcasses i fundes filtrades.

La imitació de l'iPhone 5 no té un cos extremadament fi -7 mm-i consisteix en una evolució del disseny de l'iPhone 4, amb les vores més arrodonits. Això sí, a diferència del 'smartphone' d'Apple, no està acabat en vidre sinó en plàstic, segons explica Giz-Xina.

A la part del darrere, al costat d'una càmera amb flaix LED, es troba un logotip d'Apple que imita a la perfecció l'original. També es poden veure uns logotips "de pega" de les llicències de telecomunicacions emprades en el terminal original.


L 'smartphone' d'imitació xinès suposadament té 64 GB de memòria interna, una mica de dubtosa credibilitat, funciona amb un sistema operatiu basat en JAVA i disposa d'internet Wi-Fi.

Aquells interessats en ser els primers a tenir un iPhone 5, encara que sigui més fals que un Nokia amb Android i finalment no s'assembli en res a l'oficial, poden buscar per Internet al preu de 108 euros.
ep