La mare de Mickael Jackson li organitza un homenatge

Katherine Jackson està movent cel i terra per posar-se en contacte amb diverses de les estrelles més famoses del panorama musical perquè rendeixin un particular homenatge al seu fill. No obstant això, de moment només un cantant ha confirmat la seva assistència.
La web TMZ ha pogut conèixer en exclusiva els preparatius del concert-homenatge que Katherine Jackson està organitzant per mantenir viu el record cap al seu fill, el Rei del Pop
Entre els cantants que han rebut la invitació es troben artistes de la talla de Jay-Z, Kanye West, Cee Lo, Chris Brown, Justin Bieber, Christina Aguilera, Usher i Bruno Mars, on se'ls oferia la possibilitat de cantar una o dos dels seus cançons favorites de Mickael Jackson.
Katherine a més s'ha molestat a procurar que tots els participants estiguin còmodes i assegura a totes les estrelles que confirmin la seva assistència "viatge en primera classe i allotjament".
TMZ de moment confirma que Chris Brown, Justin Bieber i Bruno Mars han declinat la invitació en no poder compaginar l'acte amb els seus compromisos professionals. D'altra banda, s'espera que Christina Aguilera i Kanye West no triguin a confirmar la seva assistència.
Les entrades sortiran a la venda quan es conegui el cartell complet, encara que de moment es desconeix la data exacta i el preu.
(EUROPA PRESS)