'Mario Bros 3', 'Mario 64', 'Mario Galaxy' ... Tots junts a '3D Land '

El director de 'Super Mario 3D Land', Yoshiaki Koizumi, ha revelat nous detalls de la tornada del lampista més popular a la consola portàtil de Nintendo. 'Super Mario 3D Land', que s'adaptarà al sistema 3D de Nintendo 3DS, atorgarà prioritat al fet que el jugador superi els mateixos nivells repetint diverses vegades.

No obstant això, sembla que el nou títol de la saga "tornarà al bàsic", com descriu Koizumi en una entrevista a la revista oficial de Nintendo. "Els fans de les plataformes de Mario en 2D estaran familiaritzats amb els vestits, com el Tanooki, la col.lecció de monedes i amb hissar una bandera per finalitzar el nivell", explica. "Però aquests nivells en 2D s'intercalaran amb els nous nivells en 3D per fer un tipus de joc diferent".

Koizumi explica que el nou títol podrà guardar algunes similituds visuals amb alguns dels mons anteriors, per exemple amb Super Mario 64, "però jo diria que la tecnologia s'assemblarà més a Super Mario Galaxy en termes de com es presenten visualment els mons en 3D ". El dissenyador també ha parlat sobre el maneig de Mario, explicant que el jugador veurà millorat el moviment circular del Circle Pad.