Martina Klein la dona més guapa del 2011

Sara Carbonero i el seu 'boom' comença a passar a la Història. L'atracció de la periodista de Telecinco s'ha desinflat en qüestió de mesos i ara és Martina Klein per qui sospiren els homes espanyols. La model argentina s'ha col.locat al primer lloc del top ten de les dones més atractives i desitjades, mentre que la núvia d'Iker Casillas ni aparèixer a la llista.
L'enquesta, realitzada per 'Personality Media' a ​​35.000 homes espanyols i majors de 14 anys, conclou que la model i actriu Martina Klein és la dona més guapa, atractiva i desitjada del panorama espanyol. A Martina, el segueixen Elsa Pataky, Pilar Rubio, Carolina Cerezuela, Amaia Salamanca, Eva González, Paz Vega, Edurne, Patricia Conde i Michelle Jenner.
L'absència de Sara Carbonero al top ten sorprèn considerablement, ja que la periodista es va convertir en la dona més desitjada d'Espanya des de la seva participació a Telecinco amb el Mundial de Sud-àfrica. La seva relació amb Iker Casillas la va mantenir durant mesos a la palestra, convertint-la en una de les persones més buscades a Internet.