Zac Efron no és el de la foto

Potser moltes i molts es van emocionar ... Però no senyors, Zac Efron encara vol conservar la seva imatgesana.

Una de les estrelles juvenils més importants dels últims anys és Zac Efron, i és algú qui fins ara ha donat unaimatge sana, atlètica i familiar.

I no és que el sexe tingui alguna cosa de dolent o insà. És simplement que quan un famós es veu involucraten un escàndol íntim és assenyalat tal com si hagués provocat una guerra. Ara li va tocar el torn-o gairebé-aZac en ser pujades a la xarxa unes fotografies on se li veu nu en posició bastant comprometedora.

La "sessió eròtica" de Zac Efron ara ha estat desmentida per beneplàcit dels seus fans més conservadoresperò per tristesa de les més luxurioses: és un fotomuntatge molt ben realitzat que algú va pujar al lloc Tumblr.

Passarà força temps perquè Efron mostri els seus encants, llevat que no sigui en un projecte tan ben realitzatcom la pel.lícula que actualment filma amb la gran actriu Nicole Kidman.

Ni Zac ni els seus representants han emès comentari sobre això però probablement no tinguin en compteaquest incident. ¡Ha d'estar ocupat en millors coses tant dins com fora dels fòrums!

Fotografia: Tumblr