Blake Lively, la rossa més desitjada de Hollywood

Blake Lively no només és la núvia de Leonardo DiCaprio, o l'actriu que interpreta l'excèntrica Serena van der Woodsen a 'Gossip Girl', o la noia de Ryan Reynolds en 'Llanterna verd' ... també és una de les més admirades entre els famosos per la seva elegància.

Malgrat la seva joventut, Blake Lively es caracteritza per un estil sensual però molt elegant. Sap que la seva bellesa natural és la seva millor arma, per això opta sempre per 'looks' còmodes i senzills, i fins i tot arreglada no perd aquestes característiques. Per descomptat també té el seu objecte fetitxe, vols saber quina és?

Per al dia, l'actriu tria peces còmodes, ja que ha de viatjar, per feina i per amor, grans distàncies i aguantar llargues hores de rodatge. Tria estils juvenils amb vestits senzills i frescos a l'estiu, o amb jaqueta llarga a l'hivern.

Si les temperatures baixen massa, Blake Lively es passa als pantalons texans, amb un aire esportiu, o pels leggins, per estilitzar les seves llarguíssimes cames combinant-lo amb samarretes bàsiques i foulards.