Conrad Murray afirma que Michael Jackson es va suïcidar per la gran pressió que suportava

El metge personal de Michael Jackson, Conrad Murray, segueix tractant de defensar-se de les acusacions que podrien portar a la presó. Ara afirma, sense rubor, que el Rei del Pop es va suïcidar. Es va treure la vida per la "gran pressió que suportava per aquelles dates". A més remarca que va ser el propi Michael Jackson el que es va injectar el potent anestèsic (Propofol), que fet i fet li trauria la vida.

Sembla que l'últim disbarat de Conrad Murray no fa res de gràcia al tribunal. Que ja va rebutjar diversos testimonis proposats per la seva defensa. Així mateix la família de Michael Jackson segueix afirmant que mai va veure amb bons ulls la tasca que Murray desenvolupava per tractar el cantant, utilitzant cada vegada calmants i anestèsics de major potència i sense cap control.

Conrad Murray també afirma ser el boc expiatori de tota la sèrie de representants, assessors, promotors i metges que voleiaven al voltant de Michael Jackson en tot moment. "Només els preocupava els diners, i li treien milions a Michael Jackson a base d'especulacions i falsos afalacs. Feien que Michael visqués en un món totalment irreal i sense sentit ".

Per ara queda a l'espera saber el que va fer (i no va fer) Conrad Murray en la matinada del 25 de juny de 2009, quan primer va reaccionar tard-i de manera inadequada-a la primera parada cardíaca de Michael Jackson. Perdent un valuosíssim temps, que hauria d'haver emprat en posar al cantant en mans dels serveis d'urgència, en amagar proves que podrien incriminar en un judici.

Conrad Murray va utilitzar gairebé qualsevol estratègia per lliurar-se de la seva responsabilitat, com a metge de Michael Jackson, sobre la mort del cantant. Ara queda per veure el que dictaminarà el jutge del cas, un dels més mediàtics que es recorden en la història de la faràndula als Estats Units.