David Guetta: "Els meus amics deien que no podia treballar amb Black Eyed Peas"

És un extracte de l'entrevista que fa que.es a uns dels djs més famosos del món.

És el Dj de moda. Resident a Pachá Eivissa i guanyador d'un Grammy, David Guetta ha venut més de tres milions d'àlbums i 12 milions de 'singles' a tot el món. I ara torna a la càrrega amb el seu cinquè disc d'estudi, 'Nothing but the beat'. Un treball ple de col.laboracions que li fa "molt feliç". El secret del seu èxit, diu Guetta, radica en "barrejar coses rares".

"M'agrada barrejar música fosca amb ritmes alegres", afegeix Guetta. Una cosa que fa 15 anys no estava molt ben vist. "Els meus amics deien que no podia treballar amb Black Eyed Peas o artistes pop, perquè pensaven que perdria la meva credibilitat com a Dj, jo els deia que no volia ser creïble, que volia ser increïble", relata entre rialles.

¿Creu que ho ha aconseguit? "Crec que ara mateix sóc totes dues", diu tímidament. Però no li agrada que li puguin considerar un déu. "Sóc una persona normal que té molta passió pel que fa", afirma.Guetta es considera un afortunat per poder viure de la música. "Per això he de donar el 300% als meus fans, perquè mai en la meva vida vaig pensar en arribar a aquest nivell", afirma. I llavors apunta: "Vaig començar com a Dj en un petit club, però ja era feliç".

"Tinc dos fills molt petits i quan estan de vacances res, res em pot fer treballar, ni deu milions. No m'importa. És la meva família". Així de contundent es mostra David Guetta a l'hora de parlar dels seus fills, als quals assegura que durant l'any només pot veure "un o dos dies a la setmana". De fet, confessa Dj, la setmana passada va volar des de Nova York per poder ser present el primer dia d'escola d'un d'ells.

Parir 'Nothing But The Beat' no ha estat fàcil. Primer, reuneix el planter d'artistes que aparcar al disc. Després, els arranjaments. I, finalment, la promoció. Treu hores de son. Quantes hores ha dormit David Guetta aquest estiu? "Unes poques, però ho porto bé, perquè és que m'agrada molt el que faig i tinc sort de poder viure d'això", recorda David Guetta. El pitjor és quan part d'aquestes hores es resten a la família. "Això és el més difícil de tot, és un sacrifici".

Per al seu cinquè àlbum d'estudi David Guetta s'ha envoltat d'un elenc de grans noms entre els quals hi ha Flo-Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris, will.i.am, Usher, Snoop Dogg, Jessie J, Jennifer Hudson , Akon, Sia, Lil Wayne, Chris Brown i Timbaland, entre altres.

L'èxit de Guetta és tal, que pot presumir de punxar, literalment, al cel. Ho va fer en un avió, durant la festa 'Fly me, I'ma famous'. No obstant això, no ha estat fàcil arribar fins aquí. "Han passat 15 anys treballant, no ha estat d'un dia per l'altre", diu el francès. Encara que insisteixi en què la seva passió és fer música. "Barrejar electrònica i també treballar amb artistes de hip-hop o rythm & blues i crec que estic fent un nou tipus de música, un recull diferent", conclou el que està considerat com un dels millors DJ del món.