Endevina que vol Elsa Pataky en el futur

L'actriu es va casar fa 9 mesos amb Chris Hemsworth i des de llavors viu un conte de fades, on aviat pretén que hagi molts nens amb qui compartir aquests bons moments. I és que sembla que l'actor ha tret el millor d'Elsa.
Va ser una de les primeres a arribar a IFEMA i també una de les que només va poder gaudir de Cibeles uns quants minuts, perquè els seus projectes professionals l'esperaven a l'altre costat del toll, on debuta com a productora a 'Wine of summer'.
Però, mentre Pataky presentava l'edició limitada de Heineken, les seves paraules d'afecte van ser principalment per al seu marit, que en aquesta ocasió no va poder acompanyar-la, però que ve molt sovint perquè "li encanta Espanya".
A més de parlar de l'home que ha aconseguit portar a l'altar a una de les actrius més sexys del panorama mundial, Elsa va parlar del futur. En ell es veu envoltada de nens, dels seus fills concretament.
"Totes les dones ens plantegem ser mares, però mai m'ha agradat planejar la meva vida. Quan sorgeixi, encantada. Sempre m'ha atret la idea de tenir família nombrosa, perquè fins als quinze vaig anar filla única. No sé quants fills tindré, però des després un de sol no ", explicava Pataky, al mateix temps que deixava la seva maternitat" a la destinació ".