Google Plus disponible per a tots! Aquí alguns recursos útils

En el temps que porta en línia, hem d'admetre que Google + s'ha tornat una xarxa social increïble. No només pel botó de notificacions (que és la millor característica de Google +, i raó per la qual crec que aquesta xarxa ha vingut per quedar-se), sinó perquè presenta el balanç perfecte entre les altres dues grans xarxes socials: Twitter i Facebook. Em permet compartir certs continguts de manera privada entre els meus cercles, però també publicar de manera pública. Tampoc he de preocupar d'estar acceptant sol.licituds d'amistat.
Estan també els hangouts, de lluny la millor manera de tenir videoconferències a la web (fins a 9 persones!) Que també ha rebut millores al dia d'avui (i veurem en alguns moments).
Una cosa que cal criticar a la xarxa social, però, és la pobra integració de "Huddle". Huddle és un servei de missatgeria grupal molt semblant a WhatsApp. Però lamentablement, només està disponible en mòbils. D'estar disponible a la web, seria molt més útil. Aquí Facebook té un clar avantatge, amb el seu robust sistema de missatges (i Facebook Messenger).
Google + va entrar aquest any amb força i ha aconseguit canviar bastant el panorama de xarxes socials. Totes les recents funcions implementades a Facebook, com videotrucades, llistes intel ligents, l'opció de subscriure? D'on creuen que va sortir la inspiració?
Pot ser que després de provar-ho, trobin que Google + no és per a vosaltres. Però els recomano que li donin un cop d'ull, ja que al meu entendre, és la millor xarxa social disponible actualment.