Javier Sardà torna a la televisió

Javier Sardá ultima el seu retorn a la petita pantalla després de fitxar per Antena 3. El que va ser un dels presentadors més emblemàtics de Telecinco tornarà aquesta tardor amb vostè perdoni, un nou programa d'entrevistes en què parlarà amb Fernando Alonso i Elsa Pataky, entre d'altres personatges.
El mateix periodista català ha estat l'encarregat de confirmar la seva incorporació a la cadena a Espejo Público, magazín de la seva nova casa, després que a finals del mes d'abril saltés la notícia que les negociacions per al seu fitxatge estaven "molt avançades".
L'espai d'entrevistes s'estrenarà aquesta tardor i es dirà Vostè perdoni, tal com ha explicat Javier Sardà a Susanna Griso, conductora del matinal d'Antena 3, assegurant, a més, que vol "tornar a agafar el costum" d'entrevistar i no ser entrevistat.
Sardà ha avançat també els noms d'alguns dels convidats amb els que parlarà en el seu espai, produït per Zeta Audiovisual, com la coneguda actriu Elsa Pataky o personalitats de primer nivell de l'esport, com Pau Gasol, Fernando Alonso i Vicente del Bosque.
No obstant això, el veterà presentador no comptarà amb un plató a l'ús, de manera que entrevistarà els personatges famosos "en el seu entorn, a la seva llar, en una pista de tennis o en una biblioteca", com ell mateix ha explicat a GRISS.