John Travolta també és immortal com Nicolas Cage

Remenar en els arxius fotogràfics de segles passats a la recerca del famós immortal s'ha posat de moda. Primer va ser Nicolas Cage i ara li toca el torn a John Travolta. A eBay ja es pot comprar una foto d'aquest "viatger del temps cienciòleg" datada en el segle XIX.

Un ciutadà d'Ontario (Canadà) ha posat a la venda a internet una foto datada el 1860 que diu ser de la reencarnació de John Travolta o del propi actor que hauria viatjat en el temps.

Aquest nou 'venedor de fum fotogràfic' és més modest en les seves pretensions que el que ens trobem fa uns dies setmana. Així, si per la foto del 'vampir Cage' van demanar un milió de dòlars, per la del presumpte Travolta demanen un pagament de 'només' 50.000 dòlars.

En aquest cas no es recorre al mite del "vampir immortal" per explicar la tremenda semblança amb la celebrity en qüestió. El venedor, que es defineix com un veterà col.leccionista de fotografies antigues, dóna ara una resposta pròpia d'un guió de JJ Abrams.

"Per a aquells de vostès que no sàpiguen, John Travolta és un cienciòleg i molts cienciòlegs creuen en l'existència d'algun tipus de reencarnació. Per descomptat, un viatge en el temps tampoc es pot descartar", diu el desvergonyit venedor.

A més, l'anunci també matitza que aquesta fotografia feta fa 151 anys és d'un jove d'uns 1860 18 o 20 anys d'edat i demana que la comparació es faci en relació a fotos de l'estrella de Grease amb aquesta edat.

I, com hi ha gent molt càndida o la que li sobra els diners, la foto del Travolta reencarnat ja havia rebut diverses ofertes per fer-se amb ella. Una bona sortida contra la crisi. L'únic dubte ara és saber qui serà el pròxim famós a convertir-se en immortal: Tom Cruise, Johnny Depp, George Clooney ...ep