Megan Fox "Que tanta gent digués que jo era bella em va fer sentir-me insegura"

Megan Fox, als seus 25 anys, ja sap el que és tocar el cel i baixar a l'infern. En pocs anys ha passat de ser la més desitjada, la més sexy i la cara maca que tots volien tenir a ser desconsiderada per la majoria dels seus companys de professió.

Fox sempre va fer gala d'una personalitat complexa i un fort caràcter que gairebé acaba amb la seva carrera en setmanes, especialment quan no es va mossegar la llengua per criticar fortament la segona part de Transformers, que ella protagonitzava, i carregar contra director i companys, el que va provocar que Spielberg es fartes d'ella i la acomiadés.

Passada la tempesta, intenta recuperar el que ella sola va perdre. "Quan ets honesta, fins i tot en els mals temps, cal continuar amb el cap ben alt. Vull ser original sense deixar de ser jo mateixa. Sóc molt més que carn d'un tabloide que només busca vendre", ha dit en una entrevista a Vogue.

Tota una declaració d'intencions. Megan Fox no es rendeix, tot i que molts creuen que la seva capacitat interpretativa és molt limitada i que tot es deu a la seva bellesa. "Si vull alguna cosa vaig a lluitar per això, no em vaig a tirar enrere, no em vaig a acovardir. Aquesta és una de les meves millors qualitats", va assegurar.

Espera que la seva bellesa sigui quelcom complementari en la seva carrera, una "eina més" de la qual no viure pendent: "Que tanta gent digués que jo era bella em va fer sentir-me insegura, és pràcticament inaguantable".