Més informació sobre 'La Saga Crepusculo: Amanecer'

Ja estan disponibles els nous cartells oficials de 'La Saga Crepusculo: Amanecer' (Part I). En ells podem veure a la parella formada pel vampir Edward Cullen (Robert Pattinson) i Bella Swank (Kristen Stewart), i al licantrop Jacob Black (Taylor Lautner) amb el seu ramat d'homes llop al fons.
El triangle amorós de la saga és el protagonista dels dos nous pòsters oficials ... però ja per separat. D'una banda tenim al ja matrimoni format per Edward i Bella, que llueix en aquest cartell seva imponent anell de noces, i l'altre al solitari Jacob (encarnat per Lautner a qui aviat veurem a la pel.lícula 'Sense Sortida') que apareix amb el seva manada.
A 'La Saga Crepusculo: Amanecer (Part I)' té lloc l'esperat enllaç entre Edward i Bella, davant la desesperació de Jacob. Quan sembla que per fi Bella veurà complert el seu somni de felicitat eterna, una amenaça inesperada es plana sobre ella.
Bill Condon ('Dreamgirls', 'Kinsey', 'Déus i monstre s) dirigeix ​​la nova entrega de la Saga Crepusculo, que arribarà als cinemes el proper 18 de novembre.