Nicolas Cage es un vampir inmortal de l'any 1870

Molts pensaven que el gest adust i hieràtic del qual fa gala Nicolas Cage en la seva ja dilatada carrera com a actor era una manifestació palpable del seu escàs talent per a la interpretació. Però l'explicació podria ser molt més extraordinària: Cage és un vampir inmotal.

Així almenys ho afirma el venedor d'una foto datada en Teneesse l'any 1870 i en què apareix un home amb un extraordinari semblant al protagonista d'El motorista fantasma. Una "prova" presuntamene irrefutable de la immortalitat de Cage que es pot adquirir a eBay per la mòdica quantitat d'un milió de dòlars.

"Personalment crec que és ell i que és una mena de mort vivent o vampir que es reinventa a si mateix una cosa així com cada 75 anys. En 150 anys podria ser un polític, el líder d'una religió o el presentador d'un talk show '", afirma la descripció penjada pel venedor en eBbay.

"Això no és nigún truc fotogràfic de qualsevol classe i la imatge no ha estat manipulada amb Photoshop o qualsevol altre programa de disseny gràfic. Es tracta d'una foto original d'un home que vivia a Bristol, Tennessee en algun moment al voltant de la Guerra Civil ", continua el venedor que dóna fins i tot el nom del fotògraf que va prendre la instantània: el professor GB Smith.