Rihanna de rossa per Armani

Armani Jeans volia mostrar una cara de Rihanna en la seva nova campanya, i li va demanar que es tenyís els cabells. Ni curta ni mandrosa i acostumada als reptes, ho va fer i va aparèixer amb un look totalment arriscat. La cantant va passar dels seus rínxols marrons i va lluir un tall de pèl molt enganxat i molt ros.
A la primera instantània que va donar a conèixer la marca italiana, Rihanna apareix amb el pol curt i ros platí, i a més lluint molt seductora portant tot just uns ajustats leggins i un top amb molta textura davant d'un automòbil vintage.
La campanya va ser filmada a Nova York per Steven Klein i forma part de la col.lecció Tardor / Hivern 2011-2012. En les instantànies en blanc i negre, Rihanna mostra el seu posat més rude, però tot i així sofisticada. Segons ha explicat la marca, "el look va ser inspirat en les pel lícules clàssiques però amb un aire contemporani".
Rihanna és l'última celebritat que s'uneix a Armani Jeans. La cantant, que també és la imatge d'Emporio Armani Underwear, substitueix així a Megan Fox i és la cara de la marca per a la temporada juntament amb Rafael Nadal, successor de Cristiano Ronaldo.