Scarlett Johansson s'ha immortalitzat com Déu la va portar al món

Una altra víctima de les noves tecnologies. Fent cas omís de les advertències de no fer-se ni compartir imatges pujadetes de to amb una càmera amb connexió a Internet, Scarlett s'ha immortalitzat com Déu la va portar al món i ara, algú ha robat del seu telèfon aquestes imatges i les ha difós per la xarxa, deixant que tothom vegi un dels nus més desitjats.
La rossa és l'última a sumar-se a la llarga llista de famoses a les que han robat imatges compromeses. Vanessa Hudgens, Miley Cyrus o Blake Lively també han vist com les seves fotos més íntimes circulaven per la xarxa i estaven a l'abast de tots els internautes.
El web que ha tret les imatges de l'artista es diu 'celebutopia.net' i investigacions de l'FBI ja estan treballant per veure si es tracta del mateix individu que es va introduir en els telèfons mòbils de les altres noies per robar-los informació i imatges privades.
A les fotos es pot veure a Scarlett totalment nua per davant i per darrere en una cambra de bany posant de manera provocativa i sexy. Potser fossin imatges que fossin fetes per enviar-la a la seva noi però al final han acabat a les mans de qui no devia.
Aquesta mala passada de servir un cop d'exemple per conscienciar la gent de la cura que cal tenir amb les imatges dels telèfons mòbils.