Selena Gomez 'no creia en els homes'

Selena Gomez ha trobat en Justin Bieber la seva mitja taronja i algú que la tracta com una autèntica princesa, que la cuida i li dóna tot el que necessita. Per fi té al seu costat a algú que li ha tornat la fe en l'amor, encara que el camí fins arribar a aquesta felicitat no ha estat gens fàcil.

La jove actriu ha revelat a la revista Candy que mai li ha anat tan bé amb els nois com ara, i que abans de conèixer el seu nòvio, la veritat és que no va tenir gaire sort. De fet, gràcies a la seva experiència, Selena ha volgut reflexionar sobre les tonteries que es poden fer per amor. "M'he conformat amb molts nois que m'agradaven abans, és molt fàcil voler ser el que ells volen que siguis. Però al final no era agradable i em sentia miserable gairebé tota l'estona", confessava.

Però amb l'arribada de Justin a la seva vida, tot ha canviat. Ara té al seu costat a algú que la vol i en té cura per ser tal com és: "Ara sóc una persona més honesta. La millor persona és algú amb la qual puguis ser tu mateix".