Tano Pasman, la revelació del youtube

Tano Pasman és el seguidor de River Plate que va revolucionar internet després de protagonitzar un vídeo, gravat pel seu fill, mentre veia com el seu equip de tota la vida descendia a Segona. Mesos després, i convertit en un autèntic ídol de masses (el vídeo porta més de set milions de reproduccions a Youtube), Tano ha passat pels micròfons del programa "Deportes al Punto», de Punto Radio per analitzar el debut de River en la segona divisió argentina.

Pasman, comerciant de 52 anys, reconeix que va viure aquest partit molt més tranquil que el de la promoció davant Belgrano, "sobretot perquè van venir un parell de programes de televisió a filmar, però com sabia que m'estaven gravant tracti de controlar-me. Em va escapar alguna coseta, però més o menys el vaig portar bé ".

Després de l'èxit aconseguit amb el seu vídeo, Tano Pasman ha estat fins i tot aclamat pels seus compatriotes per presentar-se a la presidència de River, però ell renega d'aquesta possibilitat: "Per això cal estar preparat i, per a mi, River és una passió. El futbol és important, però la família, la feina i els amics ho són més ". Pasman aprofitar el seu pas per Punto Radio per demanar un ràpid retorn de River a la màxima categoria del futbol argentí.